Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013

ΠΑΟΚ και στο Youtube!


Το επίσημο κανάλι της στο Youtube αναβάθμισε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω του οποίου πλέον θα προβάλλονται βίντεο από προπονήσεις, συνεντεύξεις, εκδηλώσεις κ.α.
ΠΑΟΚ και στο Youtube!Η ανακοίνωση για το «ασπρόμαυρο» κανάλι στο Youtube, όπως αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:
«Το επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. στο Youtube αναβαθμίστηκε και έγινε. άκρως ασπρόμαυρο! Ο «Δικέφαλος» έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που αποτελεί premium Youtube partner.
Με καθημερινά βίντεο από προπονήσεις, αγώνες, συνεντεύξεις και εκδηλώσεις στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. προσφέρει, μέσω της εικόνας, στο φίλαθλο κοινό να έρθει ακόμη πιο κοντά στην ομάδα.
Σχεδόν 7.000 συνδρομητές ενημερώνονται απευθείας για κάθε καινούργιο βίντεο το οποίο ανεβαίνει στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.
Η επίσημη συνεργασία του ΠΑΟΚ με το Youtube και την Google προσφέρει την δυνατότητα για Live broadcasting (όχι όμως τους επίσημους αγώνες της Super League) και επιμέρους καλύτερες τεχνικές παροχές.
Μπες και εσύ τώρα στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο Youtube και ζήσε «ζωντανά» την ασπρόμαυρη μαγεία!
Η επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Youtube είναι στην διεύθυνση:https://www.youtube.com/user/paokfootball».
Έπιασε δουλειά το VIS Track
Στα αποτελέσματα του συστήματος καταγραφής των δεδομένων και των στατιστικών στοιχείων για κάθε ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια το αγώνα, στηρίχθηκε ο Γιώργος Δώνης μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, για να αναλύσει κάποια από τα δεδομένα του παιχνιδιού.
Το σχετικό κείμενο στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«Ο Γιώργος Δώνης στη χθεσινή συνέντευξη τύπου επικαλέστηκε τα στοιχεία που ήρθαν άμεσα από το VIS Track σχετικά με τις μετρήσεις των τρεξιμάτων των ποδοσφαιριστών. Σε ομαδικό επίπεδο οι μετρήσεις του συστήματος έδειξαν μια ισορροπία. 119.79 χιλιόμετρα έτρεξαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και 118.68 οι της Τρίπολης.
Ο αριθμός των σπριντ ήταν 156 για τον ΠΑΟΚ και μόλις ένα λιγότερο για την Τρίπολη, όπως και η απόσταση που διανύθηκε με αυτόν τον τρόπο (3.12 – 3.13). 405-407 ήταν οι γρήγορες κούρσες με διανυθείσα απόσταση 6χλμ – 5.46 χλμ, 561-562 οι έντονες κούρσες και η μόνη ουσιαστική διαφορά διαπιστώνεται στα επιθετικά τρεξίματα. Εκεί η ομάδα μας υπερίσχυσε σημαντικά με 406 εναντίον 269.
Σε ατομικό επίπεδο, τα περισσότερα χιλιόμετρα διένυσε ο Liam Lawrence από πλευράς ΠΑΟΚ, με 12.73 και από κοντά οι Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης με 12.07. Τον υψηλότερο μέσο όρο χλμ/ώρα είχε ο Κάτσε με 7,93 χλμ/ώρα. Το πιο γρήγορο σπριντ έγινε από τον Camara που έπιασε 32.1 χιλιόμετρα/ώρα, όπως και ο περισσότερος αριθμός σπριντ με 26 (δεύτερος ο Lawrence με 25 και τρίτος ο Σαλπιγγίδης με 21). Την μεγαλύτερη απόσταση σε σπριντ έκανε ο Ιρλανδός με 512 μέτρα, ενώ έχει την πρωτιά και σε αριθμό έντονων διαδρομών με 66 και σε διανυθείσα απόσταση με έντονο τρέξιμο, με 1163 μέτρα. Ο Αθανασιάδης ήταν πρώτος στα επιθετικά τρεξίματα με 77 και ο Σάλπι δεύτερος με 70.
Οι μέσοι όροι για τον ΠΑΟΚ (χωρίς να υπολογίζεται ο τερματοφύλακας) ήταν: 8.84χλμ ανά ποδοσφαιριστή με μέσο όρο ταχύτητας τα 7.04χλμ/ώρα. Ο μέσος όρος μέγιστης ταχύτητας ήταν 29.6, 12 τα σπριντ, 239 μέτρα η απόσταση με σπριντ, 43 διαδρομές με έντονο τρέξιμο με 700 διανυθέντα μέτρα κατά μέσο όρο και 31 επιθετικές κούρσες ανά ποδοσφαιριστή.
Από τον Αστέρα ο Rayo διένυσε 12.53 χλμ ενώ ήταν και πρώτος σε μέσο όρο ταχύτητας, με 7.71 χλμ/ώρα. Σε όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες πρώτος για την ομάδα του αναδείχτηκε ο Ximo Navarro, ο οποίος είχε: 31.3 μέγιστη ταχύτητα σε σπριντ , 32 φορές ανέπτυξε ταχύτητα σπριντ (18 ο De Blasis(, διένυσε 737 μέτρα με σπριντ, έκανε 87 έντονες διαδρομές και διένυσε μ αυτόν τον τρόπο 1365 (80 με 1314 o De Blasis) και είχε 53 επιθετικά τρεξίματα.
Οι μέσοι όροι του Αστέρα: 8.82 χλμ/ποδοσφαιριστή, 7.15 χλμ/ώρα, 28.5 μέγιστη ταχύτητα σε σπριντ, 12 σπριντ/ποδοσφαιριστή, 241 διανυθέντα μέτρα, 43 έντονα τρεξίματα και 661 μέτρα και 21 επιθετικά τρεξίματα».
Πηγή: novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: