Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Επίκαιρη, όσο ποτέ, η Μελίνα Κανακαρίδη. «Είμαι Ελληνίδα και μάλιστα Ναουσαία». Η απάντηση μιας πραγματικής Μακεδόνισσας στους σουλεϊμάνηδες και στους σκοπιανούς κολλητούς της Γαιτάνη!


Τη σκηνή  αυτή την παρακολούθησαν  350.000.000 τηλεθεατές παγκοσμίως, σύμφωνα με τα στοιχεία τηλεθεάσεως που έδωσε ο αμερικανικός δίαυλος CBS. Η δικιά μας Μελίνα Κανακαρίδη, η ντετέκτιβ Στέλλα  Μπονασέρα στην υψηλής τηλεθέασης σειρά CSI:NY οδηγείται στην εξιχνίαση ενός εγκλήματος στον αρχαιολογικό χώρο της Μίεζας, έδρας της φιλοσοφικής σχολής του Αριστοτέλη. «Ώστε είστε Ελληνίδα;» τη ρωτά η ντόπια αστυνομικός με την οποία συνεργάστηκε. «Ναι, είμαι Ελληνίδα και μάλιστα Ναουσαία», απαντά σε άπταιστα ελληνικά η Μελίνα. Οι συμβολισμοί των σκηνών είναι γεμάτοι Ελλάδα. Είναι γεμάτοι Μακεδονία. Όροι ταυτόσημοι και αδιαλείπτως πορευόμενοι. Αυτή η περήφανη Ναουσαία λοιπόν, αυτή η μεγάλη σταρ του Χόλυγουντ είναι η απάντηση στην τουρκομογγολική προπαγάνδα του Σουλεϊμάν  και στις στους χυδαία ανιστόρητους σκοπιανούς ψευτομακεδόνες-γενίτσαρους του Γρουίδη. Αυτή  την μεγάλη συμβολή της Μελίνας στην παγκόσμια προβολή της  Ημαθίας, της Νάουσας, σκέφθηκε να τιμήσει άραγε κανένας από τους τοπικούς πολιτικούς ταγούς; Να της «γκρεμίσει τα τείχη» της πόλης, της περιφερειακής ενότητας, ζητώντας την να συμβάλει ακόμη περισσότερο στην προβολή της περιοχής μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Τελικά ο μόνος που έχει τέτοιο μεράκι είναι ο Μητροπολίτης μας. Ο οποίος σε όποιο σημείο της γης και αν βρεθεί στέλνει μηνύματα ΕΛΛΑΔΑΣ και ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Σεβασμιώτατε μιας και οι πολιτικοί μας  ασχολούνται με …σοβαρά θέματα, εκτός από την προβολή της Ημαθίας, μήπως θα έπρεπε να καλέσετε την Μελίνα και να την τιμήσετε στις φετινές εκδηλώσεις των «Παυλείων»;  
Υ.Γ Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να δει αυτό το επεισόδιο στην …συντρόφισσα Γαιτάνη, της Μαο ( μαο) ικής πτέρυγας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία διασκέδασε τις προάλλες σε καζάνι της Νάουσας. Έτσι θα αντιληφθεί ότι οι πραγματικοί Μακεδόνες και Μακεδόνισσες, οι απόγονοι του Φιλίππου και του Μεγαλέξαντρου ήταν, είναι και θα είναι ΕΛΛΗΝΕΣ και όχι γενίτσαροι, σλάβοι των σκοπίων.


epea.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: