Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Και ακόμη δεν έγιναν κυβέρνηση! Δηλώσεις αριστεροφροσύνης και ...δημοτική αποστασία απαιτούν οι 100 νοματαίοι του ΣΥΡΙΖΑ της Ημαθίας!!


Το έγραψα ως σχόλιο στην ανάρτηση του Κώστα Παναγιωτίδη, για την...διαγραφή του Γιώργου Κάκαρη από τη νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ, επειδή δεν δέχθηκε ( άκουσον, άκουσον) να προδώσει την δημοτική ομάδα της κ. Ουσουλτζόγλου, με την οποία εξελέγη και να αυτονομηθεί εκπροσωπώντας τον ΣΥΡΙΖΑ!!! Οι ζητούμενες δηλώσεις αριστεροφροσύνης από 100 νοματαίους ( χωρίς παρεξήγηση αλλά τους περισσότερους δεν τους ξέρει ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους!!!) για έναν αγωνιστή συνδικαλιστή όπως ο Γιώργος, αλλά κυρίως οι παραινέσεις προδοσίας της παράταξης με την οποίο εξελέγη είναι, αν μη τι άλλο, φαιδρές! Οι του ΣΥΡΙΖΑ της Ημαθίας μάλλον θεωρούν το κόμμα τους ως κλειστό κλαμπ. Αυτό μπορεί να συνέβαινε φυσικά την εποχή που τα ποσοστά τους ήταν στο 3%, αλλά το 2013 με την εκλογική δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ να ανεβαίνει σε κυβερνητικά ποσοστά, ανάλογες λογικές μόνο καλό δεν κάνουν στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα. Ο οποίος είναι ιδιαιτέρως έξυπνος ώστε να καταλάβει πως δεν πρόκειται να τον εμπιστευτεί  ο λαός να κυβερνήσει με συνιστώσες και γκρουπόσκουλα , που διυλίζουν τον κώνωπα και στις οποίες  μαλώνει το δεξί χέρι του κάθε συντρόφου με το αριστερό του! Αν θέλουν εκπροσώπηση οι τοπικοί ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ας απευθυνθούν στην παράταξη των "Ενεργών Πολιτών" που, αν δεν κάνω λάθος, στήριξαν στις δημοτικές του 2010. Απ΄ότι γνωρίζουμε ήδη ενημερώθηκαν για τα ημαθιώτικα συντροφικά ατοπήματα σημαντικά στελέχη της Κουμουνδούρου και ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ να τραβηχτούν αυτιά!! 

Η δρώσα και κυβερνώσα αριστερά που ευαγγελίζεται ο Αλέξης Τσίπρας σίγουρα δεν έχει καμιά σχέση ούτε με τον Θεοδωρίδη που θεωρεί τα Ίμια τουρκικά, ούτε με την Γαιτάνη που θεωρεί ...μακεδόνες του τυμβωρύχους της ιστορικής αλήθειας, σκοπιανούς του γενίτσαρου Γκρουέφσκι, ούτε με αυτές που δεν τις ενοχλούν οι ένοπλες ληστείες και δολοφονίες τρομοκρατών!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: