Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

O διαγωνισμός «Ευ Δημιουργείν» 2013 στη Βέροια


ΧορόςΘα επαναληφθεί και φέτος ο Διαγωνισμός «Ευ Δημιουργείν» στις 5, 6 και 7 Απριλίου 2013 στην πόλη της Βέροιας και συγκεκριμένα στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, υπό την αιγίδα του Δήμου Βέροιας, το Πανελλήνιο Σωματείο Χορού και Ρυθμικής, τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» και την Κ.Ε.Π.Α Δήμου Βέροιας.
Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει τα παρακάτω είδη χορού :
-Κλασσικός χορός,
-Σύγχρονος χορός,
-Τζαζ (jazz),
-Καρακτέρ (character)
-Hip-hop και street dance.
Οι κατηγορίες των διαγωνιζόμενων ανά ηλικία είναι οι εξής:
-07-08 ετών
-08-10 ετών
-10-12 ετών
-12-14 ετών
-14-16 ετών
-16 και άνω Ερασιτεχνών
-18 και άνω φοιτητές Ανώτερων Σχολών Χορού
-Ενήλικες Επαγγελματίες
Οι συμμετοχές είναι :
1) Ατομικές
2) Ντουέτα
3) Ομαδικές
Η διοργάνωση θα διεξαχθεί σε 2 φάσεις :
α) ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ, ο οποίος θα γίνει στις 5 και 6 Απριλίου 2013, στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, στη Βέροια
β) ΤΕΛΙΚΟΣ, ο οποίος θα γίνει την Κυριακή 7 Απριλίου 2013, στο Χώρο Τεχνών-Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Βέροιας παρουσία κοινού και θα διαγωνιστούν όλες οι κατηγορίες χορού και ηλικιών που πέρασαν τη φάση του ημιτελικού. Είσοδος για τον τελικό 5 €. Τα έσοδα από τον τελικό θα διατεθούν στη «Φλόγα», Σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό χορού «Ευ Δημιουργείν» έχουν, τα οικονομικά τακτοποιημένα για το έτος 2013, τακτικά μέλη του «Σωματείου Χορού & Ρυθμικής» και τα μέλη των Σχολών Χορού, ή Ομάδων Χορού των μελών του Σωματείου. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και τα νεοεγγεγραμμένα μέλη του Σωματείου. Από εφέτος η συνδρομή για τα μέλη του Σωματείου ορίζεται στα 30 €. Η συνδρομή θα πρέπει να κατατεθεί στο λογαριασμό του Σωματείου στην Εθνική Τράπεζα, με ονομαστική κατάθεση πριν την ημέρα του διαγωνισμού και το μέλος του Σωματείου να φέρει την απόδειξη μαζί του κατά την έναρξη του διαγωνισμού προκειμένου να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: