Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Οπαδοί του ΠΑΟΚ πήραν στο κυνήγι τον Δώνη



Οπαδοί του ΠΑΟΚ πήραν στο κυνήγι τον ΔώνηΈκρυθμη είναι η κατάσταση στον ΠΑΟΚ με την αποχώρηση του Πάμπλο Γκαρσία. Μετά την συνέντευξη του Ουρουγουανού οπαδοί της ομάδας κατευθύνθηκαν στη Μεσήμβρια για να τα... ψάλλουν στον Γιώργο Δώνη!

Οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στη Νέα Μεσημβρία αμέσως μετά τη συνέντευξη Τύπου του Πάμπλο Γκαρσία, προκειμένου  να ζητήσουν εξηγήσεις από τον Γιώργο Δώνη για το θέμα που συγκλονίζει το σύλλογο και είναι η διακοπή της συνεργασίας με τον πρώην αρχηγό της ομάδας. Οι φίλαθλοι του Δικεφάλου δεν διέκοψαν την προπόνηση ωστόσο φώναζαν συνεχώς συνθήματα υπέρ του Ουρουγουανού ποδοσφαιριστή, αλλά και κατά της ΠΑΕ και του Γιώργου Δώνη. 
Όταν η προπόνηση ολοκληρώθηκε οι πάντες περίμεναν να δουν πως θα αποχωρήσει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ από την Μεσήμβρια. Ο Δώνης συνοδευόμενος από ανθρώπους του ΠΑΟΚ και μέσα σε ένα σκούρο αυτοκίνητο "φυγαδεύτηκε",  αρνούμενος να κατέβει και να μιλήσει. Αυτό ανέβασε τα πνεύματα περισσότερο με μερικούς να χτυπάνε το αυτοκίνητο και αρκετούς από αυτούς φιλάθλους να τον ακολουθούν από πίσω με αυτοκίνητα και μηχανές.
ΣΗΜ.ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΚΑΛΟΣ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΑ - ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ - ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ( ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ). ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΑΛΛΑΞΕ ΣΕΛΙΔΑ, ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ( ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΟΚ - ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ - ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: