Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Πολιτιστικός σύλλογος «Αγία Παρασκευή» Λευκαδίων Νάουσας. «Όποιος θέλει να είναι Μακεδόνας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ»

Στην ανιστόρητη και βλακώδη προπαγάνδα των «ψευτομακεδόνων» των Σκοπίων αναφέρεται η ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αγία Παρασκευή» των Λευκαδίων της Νάουσας. Οι φίλοι του συλλόγου καταγγέλουν την κλοπή φωτογραφιών  των χορευτών της «Αγίας Παρασκευής» από τους παραχαράκτες της ιστορικής πραγματικότητας και τονίζουν χαρακτηριστικά. «Όποιος θέλει να είναι Μακεδόνας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ». Συμφωνούμε απόλυτα μαζί τους. Δυστυχώς όμως το ελληνικό κράτος δεν προβάλλει τα αυτονόητα και αφήνει τα κοράκια των σκοπιανών Τατάρων να ονειρεύονται ότι είναι απόγονοι του Φιλίππου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ας κάνουν μια ανάλυση στο DNA τους και θα διαπιστώσουν οι ορδές των γενιτσάρων του Γκρουέφσκι, ότι στις φλέβες τους ρέει  αίμα ΕΛΛΗΝΙΚΟ, πλην ελαχίστων που ακόμη βρωμάει η αναπνοή τους από την ανθρωποφαγία των προγόνων τους στις στέπες της Σιβηρίας. Διαβάστε την ανακοίνωση της «Αγίας Παρασκευής»
Θόδωρος Ελευθεριάδης

«Το άσπρο - μαύρο επιχειρούν να παρουσιάσουν Σκοπιανοί και οι εγχώριοι υποστηρικτές τους στη Βόρεια Ελλάδα και φυσικά και στον τόπο μας «βαφτίζοντας» προκλητικά το ντόπιο στοιχείο ως «Mακεντόντσι» που καταπιέζονται από τις Ελληνικές Αρχές. Το τελευταίο διάστημα έχει στηθεί μια ολόκληρη «βιομηχανία» παραγωγής κακόγουστων βίντεο, στα οποία παρουσιάζονται προπαγανδιστικά σκοπιανά τραγούδια, που κάνουν λόγο για «Μεγάλη Μακεδονία» και «σκλαβωμένους» Μακεδόνες. Τα μουσικά βίντεο, τα οποία έχουν αναρτηθεί στο δημοφιλές youtube, είναι επενδυμένα με φωτογραφίες χορευτικών συγκροτημάτων Πολιτιστικών Συλλόγων της Μακεδονίας, που παρουσιάζονται εντέχνως ως … μέλη της υποτιθέμενης «μακεδονικής μειονότητας» που υπάρχει στη χώρα μας. Ανάμεσα στους Πολιτιστικούς Συλλόγους που βρέθηκαν στο «στόχαστρο» των ανιστόρητων φιλοσκοπιανών, που δρουν καλυπτόμενοι πίσω από την ανωνυμία του διαδικτύου, είναι και ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ» ΄Λευκαδίων, Ο σύλλογός μας με σχετική ανακοίνωση προς Μ.Μ.Ε και διαδίκτυο καταγγέλλει το απαράδεκτο γεγονός και ανακοινώνει ότι είδη έχει ενημερώσει την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αλλά και όλες τις αρμόδιες Αρχές, ώστε να επαλειφθούν του θέματος.
Η ανακοίνωση του Συλλόγου μας έχει τα εξής:
“Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλο τον κόσμο για την παράνομη και παράλογη χρήση φωτογραφιών του Συλλόγου μας που γίνεται `από ανώνυμους χρήστες του διαδικτύου σε βίντεο που δημιουργούν οι ίδιοι όπου ενσωματώνουν φωτογραφίες του Συλλόγου μας με τραγούδι  άγνωστης προέλευσης  , χωρίς  να έχουν από εμάς την απαραίτητη άδεια χρήσης των φωτογραφιών μας .” Κλείνοντας θα θέλαμε να στείλουμε ένα μήνυμα σε όλους αυτούς τους προπαγανδιστές αλλά και σε κάποιους άσχετους και ανεπαρκείς πολιτικούς μας ότι δεν τους χαρίζουμε τον παγκόσμιο Ελληνισμό των Μακεδόνων και η βασική μας θέση είναι ότι όποιος θέλει να είναι Μακεδόνας είναι  ΕΛΛΗΝΑΣ!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: