Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Δύσκολη νίκη για τον ΠΑΟΚ, 1-0 τον Λεβαδειακό

Δύο αγωνιστικές «άντεξε» μακριά από τις νίκες ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη μετά τις ισοπαλίες με τον Ολυμπιακό και τη Βέροια, επέστρεψε το Σάββατο στα επιτυχή αποτελέσματα, με αρκετά δύσκολο όμως τρόπο.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά τα βρήκε... σκούρα απέναντι στον Λεβαδειακό στην Τούμπα, εντούτοις πήρε το πολύτιμο «τρίποντο» με 1-0 σκορ, χάρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λίνο στο 69ο λεπτό.

Ο αγώνας

Ο ΠΑΟΚ πήρε από την αρχή του ματς τα «ηνία», ωστόσο οι Βοιωτοί αμύνονταν υποδειγματικά με αποτέλεσμα να μην απειλούνται ιδιαίτερα.

Άλλωστε το παιχνίδι στο πρώτο μέρος δεν είχε ρυθμό και το θέαμα ήταν αρκετά φτωχό.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη είχε μόλις δύο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος.

Η πρώτη στο 20΄, όταν μετά από πολύ καλή σέντρα του Λίνο, ο Φωτάκης που βρισκόταν στο δεύτερο δοκάρι δεν πρόλαβε την μπάλα και η δεύτερη σημειώθηκε στο 39΄, όταν και πάλι ο Βραζιλιάνος σέντραρε όμορφα στην περιοχή του Λεβαδειακού, αλλά αυτή τη φορά ο Σαλπιγγίδης που πήρε την κεφαλιά, δεν μπόρεσε να βρει τον Αθανασιάδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει και στο 53΄ o Σαλπιγγίδης έστρωσε ωραία για τον Αθανασιάδη, που από θέση δεξιά στην περιοχή σούταρε πάνω στον Κυριακίδη.

Εν τέλει το νικητήριο τέρμα για τους γηπεδούχους επιτεύχθηκε στο στο 69΄, όταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, ο Λίνο Αλβες, με απευθείας φάουλ έκανε το 1-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Κίτρινες: Κάτσε, Φωτάκης - Μεντί

ΠΑΟΚ:
Χακόμπο, Κωνσταντινίδης, Κουμάλο, Ιντζίδης, Λίνο (81΄ Σταφυλίδης), Κάτσε, Λάζαρ, Φωτάκης, Ρομπέρ (58΄ Λόρενς), Σαλπιγγίδης (87΄ Πόποβιτς), Αθανασιάδης.

Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Γεωργίου, Μεντί, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Πόι (53΄ Ρομέου), Ακόστα (83΄ Μαχαίρας), Ροτζέριο, Βασιλείου (79΄ Μίλιεβιτς).

TA ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια: