Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

To πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη

To πρόγραμμα κίνησης του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Βεροίας κ. Παντελεήμων για τις ημέρες των εορτών που ακολουθούν:
 
Την Τρίτη 20 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα θα χοροστατήσει στον Μέγα εσπερινό της εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου και στην παράκληση του αγίου Λουκά του ιατρού στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας.   
 ην Τετάρτη 21 Νοεμβρίου, εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου, το πρωί θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου, Πολιούχου Βεροίας, και στη συνέχεια θα χοροστατήσει στην Δοξολογία για τις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδος μας.

Την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου θα εκπροσωπήσει τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο στην ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτου Πρεβέζης.

Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου, εορτή του αγίου Νικοδήμου του Βεροιέως, το πρωί θα λειτουργήσει στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στη Βέροια (Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης).

Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, εορτή της αγίας Αικατερίνης, το πρωί θα λειτουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στη Βραχιά Καμπανίας.

Την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου, εορτή του αγίου Στυλιανού, προστάτου του Ομίλου Προστασίας Απόρου Παιδιού Βεροίας, θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βεροίας.

Την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου, Πολιούχου Βεροίας, στο πλαίσιο της σειράς των Εσπερινών Κηρυγμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: