Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Μποϋκοταζ στα LIDL..... βάζουμε τέλος στην κοροϊδία των Γερμανών και των ... άλλων!!

Οι Φιλικοί  μποϋκοτάρουν το Lidl.

40% έκπτωση απαιτούμε στα ταμεία των άλλων μπακάληδων.

 Η εταιρεία Lidl και ο γερμανός ιδιοκτήτης της, Schwarz, συνεχίζουν να ακολούθούν με κυνισμό την πολιτική τους, σε σχέση με τη διαμόρφωση των τιμών στα τρόφιμα, αδιαφορώντας επιδεικτικά για την ανθρωπιστική κρίση που μαστίζει την ελληνική κοινωνία. Η εταιρεία  δεν έχει κάνει συμβάσεις με χοντρέμπορους ή λαδέμπορους αλλά προμηθεύεται όλα τα προϊόντα, που βάζει στα ράφια της, κατ΄ ευθείαν από την πηγή, δηλαδή από τις βιομηχανίες τροφίμων και τους λοιπούς παραγωγούς.

Οι τιμές των ξένων προϊόντων, που πωλούνται στα ελληνικά μαγαζιά του Lidl, διαμορφώνονται κατά 108% ακριβότερα απ΄ ότι στην αντίστοιχη γερμανική αγορά, αν και υπάρχει απόλυτη ταυτοποίηση στη συσκευασία και στο περιεχόμενο τους. Τα δε ελληνικά  προϊόντα πωλούνται στα γερμανικά καταστήματα του Lidl κατά μέσον όρον  50% έως 80% φθηνότερα  απ΄ ότι στην ελληνική αγορά.

Η γερμανική αλυσίδα τροφίμων Lidl διαμορφώνει και επηρεάζει γενικά την πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης. Το καλοκαίρι του 2011 παρήγγειλε ήδη η εταιρεία  Lidl τα ράφια με την κατάλληλη διαμόρφωση για την πώληση εκείνων των προϊόντων που εμείς τα ονομάζουμε " ληγμένα"... Έχουμε συγκεκριμένες και επώνυμες καταγγελίες από τη Γερμανία που λένε, ότι η έμπνευση και το προσχέδιο του νέου "ελληνικού" νόμου για τα "ληγμένα" ήταν γραμμένο στα γερμανικά και στάλθηκε από τα κεντρικά του Lidl  μέσω του γερμανικού ομοσπονδιακού υπουργείου Οικονομίας  στο αντίστοιχο του γερμανικού προτεκτοράτου.

Θα το ζήσουμε και αυτό ... εισαγωγές των "ληγμένων" προϊόντων από όλα τα ευρωπαϊκά καταστήματα του  Lidl, που θα πωλούντε στα ελληνικά ράφια τους στην μισή τιμή .... δηλαδή θα είναι ισότιμα με τα "φρέσκα" προϊόντα της γερμανικής αγοράς!  EΛΛΑΣ,  ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!!

Οι Γερμανοί δεν λογαριάζουν κανέναν, ούτε τη ελληνική δικαιοσύνη ούτε τους νόμους ούτε έχουν έστω κάποιους ηθικούς φραγμούς. Ενδιαφέρονται μόνο για την κονόμα και όσο καιρό είναι στην Ελλάδα (15 χρόνια) δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να τρώνε το μεδούλι του Έλληνα καταναλωτή. Τα λειτουργικά έξοδα των γερμανικών καταστημάτων στην Ελλάδα ισοδυναμούν με το 1/3 εκείνων που έχουν στην πατρίδα τους (Γερμανία).

Από τη Δευτέρα, 19.11.2012 , οι Φιλικοί .... και πιθανόν όλοι  οι Έλληνες, ειδικά εκείνοι που δεν θεωρούν τους εαυτούς τους ...μπρούκληδες ή κοροϊδάρες των Γερμανών, ΜΠΟΫΚΟΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ   έως ότου οι τιμές των προϊόντων διαμορφωθούν στα ίδια μεγέθη όπως αυτές στη Γερμανία. 

Οι υπόλοιποι αλλοδαποί και ημεδαποί μπακάληδες στην Ελλάδα (Βασιλόπουλος, Μαρινόπουλος, Βερόπουλος, Σκλαβενίτης και οι λοιποί του συναφιού τους) έχουν το κεκτημένο δικαίωμα να βαφτίσουν τα μπακάλικά τους ... φαρμακεία. Οι αναγραφόμενες τιμές για τα τρόφιμα που προσφέρουν στα ράφια τους είναι απαράδεκτες. Πληρώνουν με μισθούς πείνας το προσωπικό τους, παίζουν επί δεκαετίες τα παιχνιδάκια των υπερτιμολογήσεων με τους προμηθευτές τους και τις βιομηχανίες τροφίμων και τώρα τελευταία αυτή η αλυσίδα του καρτέλ των μαυραγοριτών απολύει τους Έλληνες εργαζομένους τους, για να τους ξαναπροσλάβει με, κατά 50%, μειωμένες απολαβές, χωρίς να τους ασφαλίζει ή τους αναπληρώνει με ανασφάλιστους λαθρομετανάστες με 20 € μεροκάματο για 15 ώρες εργασίας ημερησίως. Οι μαυραγορίτες τρώνε με "χρυσά κουτάλια" και με "δέκα μασέλλες" εις υγείαν του κορόϊδου Έλληνα.

Βάλτε τέλος στο παραμύθι των εμπόρων .... !!! Απαιτείστε στα ταμεία τους 40% έκπτωση επί των αναγραφομένων τιμών. Αντί να κονομάνε 300% ... ας αποδεχτούν οι μαυραγορίτες 180% κέρδος και ας συνηθίσουν να τρώνε στο μέλλον με πέντε μασέλλες!!! Ας μειώσουν τις μίζες που πληρώνουν στους επίορκους ή καλύτερα, ας τους καταγγείλουν. Η συλλογική ληστεία που διαπράττουν σε βάρος του Έλληνα και ειδικά υπό αυτές τις δραματικές συνθήκες της ανθρωπιστικής κρίσης, πρέπει να τελειώσει.

Καλό θα ήταν μερικοί, όπως οι Μαρινόπουλος και ο Βερόπουλος να σταματήσουν τα μασκαριλίκια που τα βαφτίζουν "εκπτώσεις" και "υπερφθηνές τιμές"... Ας διαθέσουν τα χρήματα που δαπανούν για να διαφημίσουν την "φθήνεια" τους και την "ελληνικότητά" τους ... για να κάνουν πραγματικές εκπτώσεις! ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ; .... ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!     Ο Έλληνας σταμάτησε να το παίζει μπρούκλης και να παριστάνει  το "αμερικανάκι".

ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΑΚΑΛΗΔΕΣ .... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ....: ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΙΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ .... ΚΛΕΙΣΤΑ  ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΑΣ.-

Όλα τα ελληνικά ΜΜΕ αποσιωπούν  τις ειδήσεις που είναι ενάντια στα συμφέροντα των μαυραγοριτών ... μπας και χάσουν τα διαφημηστικά πακέτα... Κοινοποιήστε την είδηση αυτή παντού, όπου μπορείτε... ώστε να μάθει όλη η Ελλάδα για τον αγώνα μας αυτόν. Να ρίξουμε επιτέλους τις τιμές στα τρόφιμα! Η πείνα και η φτώχεια δεν κοιτούν  ιδεολογίες αλλά τα παίρνουν όλα σβάρνα.

Μας ενώνει ότι μας χώριζε!

Νέα Φιλική Εταιρεία

Οικονομική βοήθεια: Επειδή νηστικό και άρρωστο αρκούδι δεν χορεύει, χρειαζόμαστε την οικονομική βοήθεια των εχόντων Φίλων μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχουμε ανάγκη ακόμη και ...την "δεκάρα" των χορηγών μας.....!
Όνομα δικαιούχου:   Νέα Φιλική Εταιρεία, 
Τράπεζα Πειραιώς,  Αρ. Λογαριασμού : 5513-058249-322
Για  εμβάσματα από το εξωτερικό:
NEA FILIKI ETERIA
BANK OF PIREOS:  BIC: PIRBGRAA     IBAN: GR19 0172 5130 0055 1305 8249 322


Επικοινωνία: nfeteria@gmail.com    /    nfilikos@web.de
                                 11742 Aθήναι/Κουκάκι, Δημητρακοπούλου 37-39
                                  Τηλ.: 210 922 4149   και 6945 840 577
                                 25009 Καμάρες/Ν. Ερινεός, Τ.Θ. Καμάρες


Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορά στο συγγραφέα και στην πηγή, το ιστολόγιο: www.nea-filiki-eteria.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: