Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012

Το καμάρι της Βέροιας…Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καράτε η Βίκυ Πανετσίδου

Το καμάρι της Βέροιας για μια ακόμα φορά τιμά την πόλη μας!!!
Με πολλές ελπίδες για παγκόσμια μετάλλια αναχωρεί σήμερα Δευτέρα 19 Νοεμβρίου η εθνική Ομάδα ΚΑΡΑΤΕ Ανδρών-Γυναικών της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΚΑΡΑΤΕ , η οποία θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Παρίσι της Γαλλίας απο 21-25 Νοεμβρίου. Η εθνική μας ομάδα αποτελείται από οκτώ(8) αθλητές, πέντε(5) αθλήτριες, ένα (1) προπονητή, τρεις (3) διαιτητές και ένα(1) αρχηγό αποστολής. Ανάμεσα τους η δική μας Βίκυ Πανετσίδου του Πανημαθιακού Συλλόγου Καράτε η οποία δηλώνει έτοιμη για το καλύτερο.
Η Βίκυ θα αγωνιστεί την Τετάρτη 21η Νοεμβρίου ενώ οι αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος θα μεταδοθούν μέσω διαδικτύου παγκοσμίως. Η διοργάνωση αποτελεί το κορυφαίο αθλητικό γεγονός στο χώρο του ΚΑΡΑΤΕ και διεξάγεται κάθε 2 χρόνια ενώ συμμετέχουν πάνω από 112 χώρες.
Πανετσίδης Νίκος : μπράβο στην Βίκυ και μόνο που κατάφερε να ειναι στο Παγκόσμιο αφού ακόμα και τώρα ταλαιπωρίται απο έναν μεγάλο τραυματισμό που σε κανονικές συνθήκες δεν θα πήγαινε αθλητής … Αυτό όμως δεν ενισχύει για την Βίκυ θα αγωνισθεί κανονικά την Τετάρτη στην μεγαλύτερη διοργανώσει του κόσμου το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Καράτε ..
Καλή επιτυχία Βικυ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: