Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Μιλώ σ΄ εσένα ραγιά, που εσύ ο ίδιος βιάζεις το παιδί σου ....!.. ..

Όταν ξενιτεύτηκα το 1976, άφησα πίσω μου μια Ελλάδα Ελλήνων και τώρα στην επιστροφή, βρήκα μια πατρίδα όπου πλειοψηφούν οι ραγιάδες. 

Στην Ελλάδα της κατοχής, του μνημονίου, του Ευρώ, του φθόνου και της καχυποψίας, βασιλεύει η ψευδαίσθηση του φωτός του αρχαίου πολιτισμού μας  που μας οδήγησε στη σημερινή μας τύφλα.  Αν ζούσαν τώρα οι Περικλήδες, οι Σωκράτηδες, οι Αριστοτέληδες, οι Πλάτωνες και οι λοιποί δοξασμένοι της αρχαίας Ελλάδας και δεν διέθεταν τα απαραίτητα τάληρα για να μπορέσουν να βγουν στα παράθυρα των ΜΜΕ ή δεν είχαν την τόλμη να ζητήσουν άσυλο για το μυαλό που κουβαλούν στην ξενιτειά, τότε θα κατέληγαν σαν σουβλατζήδες στην Ομόνοια ή σαν γκαρσόνια στη Μύκονο και σαν περιπτεράδες στο Σύνταγμα και θά πέθαιναν πιο άγνωστοι και από τους ανώνυμους στην κοινωνία των ραγιάδων. Αν ο Δαρείος και ο Ξέρξης είχαν να αντιμετωπίσουν στις Θερμοπύλες, στους Μαραθώνες και στις Σαλαμίνες τους σημερινούς στρατιωτικούς μας, τα περσικά στρατεύματα θα έκαναν πικ-νικ στη Σπάρτη. Τα τάληρα της Ξανθίππης θα είχαν πείσει τους σημερινούς δικαστές να καταδικάσουν τους μηνυτές του Σωκράτη εις θάνατον, με το κώνιον. Όσο για το Μαντείο των Δελφών, σε Παγκόσμια Τράπεζα  θα το είχαν μετατρέψει μερικοί από τους σημερινούς δεσποτάδες μας, αν είχαν αναλάβει τη διαχείρησή του.

Όταν η Εκκλησία, η Δικαιοσύνη και οι Ένοπλες Δυνάμεις μιας χώρας διοικούνται από μικροτσούτσουνους στο μυαλό, που σκέφτονται μόνο για την τσέπη τους και την αυτοπροβολή τους, τότε ποιός στο διάολο μπορεί να επιβάλει τον σεβασμό του Συντάγματος και των νόμων του κράτους; Ποιός ανάγκασε τον συνάνθρωπό μας να αυτοκτονήσει; Η αδιαφορία των ραγιάδων, που τον περιτριγύριζαν,  τον οδήγησε στην απόφαση να βάλει τέρμα στη ζωή του. Αισθάνθηκε μόνος με τα προβλήματά του! Ποιός ραγιάς αντέδρασε όταν κλάπηκαν τα ασφάλιστρα μιας ζωής του διπλανού του; Ποιός ραγιάς ξεσηκώθηκε όταν πέθανε ο άρρωστος διπλανός του επειδή του αρνήθηκαν την περίθαλψη και τα φάρμακα; Ποιός ραγιάς επαναστάτησε όταν βλέπει το παιδί του διπλανού του να περπατά ξυπόλυτο και να λιποθυμά από την πείνα;

Ξεκινήσαμε λ.χ.  μια προσπάθεια για να αναγκάσουμε τους αγιογδύτες μαυραγορίτες να ρίξουν τις τιμές στα τρόφιμα και τσούπ εμφανίστηκαν οι εξυπνάκηδες με τις παπαριές τους, τις βαθύστοχες αναλύσεις τους  και τους φόβους τους ... Στην κοινωνία των ραγιάδων διδάσκουν οι χορτάτοι το τι πρέπει να κάνουν οι πεινασμένοι. Οι έχοντες εργασία κατακεραυνώνουν τις κάθε προσπάθειες των ανέργων, οι αριστεροί/δεξιοί  σηκώνουν απειλητικά προς τον ιδεολογικό αντίπαλο το δείκτη του χεριού τους. Αντί να ενωθούμε όλοι μαζί για να αναγκάσουμε τους μπακάληδες να ρίξουν τις τιμές στα φαρμακεία τους .... καταπιανόμαστε με ανούσιες και κενές συζητήσεις. Θέλει μήπως ο ραγιάς να ζήσει την ηδονή του αίματος, όταν θα μπουκάρουν οι πεινασμένοι;

" ... να φοβάσαι αυτούς που κάνουν τους μεγάλους Σταυρούς... " μου έλεγε ο μακαρίτης θειός μου, ο δεσπότης και είχε δίκιο. Είδα τους μεγάλους  εθνικιστές να αμολάνε τις πατριωτικές κορώνες τους και όταν έφτασε η στιγμή της κρίσης, τους βρήκα χωμένους κάτω από τον καναπέ τους και είδα τους μεγαλόστομους, φαινομενικά  κοινωνικά ευαίσθητους, αριστεριστές επαναστάτες να τα χώνουν στο καπιταλιστικό σύστημα αλλά όταν βρέθηκαν μπροστά σε πεινασμένο, του γύρισαν τον πισινό με επιδεικτικά  κυνική αδιαφορία ...

Το " ωχ αδελφέ" αντικαταστάθηκε από το "... τέλος πάντων, όλοι οι ίδιοι είναι". Χαζομάρες λέτε  κυρίες και κύριοί μου. Ζητάτε ένα άλλοθι για τα εγκλήματα που διαπράξατε με τη ψήφο σας. Εσείς οι ραγιάδες φέρατε τους αλήτες στη βουλή και στην εξουσία. Εμπιστευτήκατε ψεύτες και απατεώνες και αυτοί άρπαξαν την ευκαιρία για να διαλύσουν το κράτος και να δολοφονήσουν τώρα  ένα έθνος. Όλοι οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι των ραγιάδων είναι αποδεδειγμένα αλήτες του κερατά με ιδιάζουσα εγκληματική διανόηση, μηδενός εξαιρουμένου. Όσο δε για την τελευταία ελπίδα του ραγιά ... τον 38χρονο Αλέξη, έχω να πω τα εξής απλά: Όποιος μιλά, κλείνει δουλειές και συνεργάζεται με τους εργολάβους της διαφθοράς, όποιος χορεύει στους ρυθμούς που παίζει με το ντέφι του ο νταβατζής των ΜΜΕ,  όποιος διαπιστώνει ότι η τρόϊκα και οι γερμανικές κατοχικές δυνάμεις αποτελούν θεσμό στη χώρα και όποιος μαζεύει γύρω του τους πρώην υμνητές και συνεργάτες του Γιωργάκη Παπανδρέου,  τότε αυτός ειναι το ίδιο σκατάς όπως και αυτός ο αλητήριος που κυβερνά.

Όλοι οι ραγιάδες έγιναν ανώτατοι δικαστές, κρίνουν, επικρίνουν και δεν επιτρέπουν καμιά κριτική! Οπλισμένοι με το πληκτολόγιο, σκοτώνουν πακιστανούς, αλβανούς, κομμούνια, φασίστες και ότι άλλο διαθέτει ο μπαχτσές, κοινοποιούν τα άπιαστα όνειρά τους, καταγγέλουν, καχυποπτεύονται, υποθέτουν, μισούν .... κάνουν like σε κείμενα που δεν διάβασαν ποτέ  και εξυμνούν στον " φίλο" που δεν γνωρίζουν,  τον πολιτικό Μεσσία που τυφλά ακολουθούν. Αυτό είναι το πολιτικό επίπεδο της κατεχόμενης κοινωνίας των ραγιάδων. Ξέχασαν το χθες, προσπαθούν να επιζήσουν το σήμερα και δεν τολμούν να σκεφτούν για  το αύριο. Το νέο και το καινούργιο αντιμετωπίζεται με φθόνο και καχυποψία. Έχουν φάει στην μάπα αγόγγυστα όλοι οι ραγιάδες και μάλιστα επί δεκαετίες, τις πολιτικές συνταγές των κρατικοδίαιτων και ανεπάγγελματων συνταγματολόγων, οικονομολόγων και των γόνων των "καλών" οικογενειών αλλά ακόμη αντιμετωπίζουν το κάθε τι νέο με ερωτήσεις όπως .... ποιος γνωστός πολιτικός... ποιος γνωστός καθηγητής είναι μέσα; ...είστε αριστεροί, δεξιοί; ... είστε πράκτορες και ποιά είναι η γνώμη σας για τον αντίχρηστο;
Ψάχνει να βρει ταμπέλες και βιτρίνες ο ραγιάς για να ταυτοποιήσει τη διανοητική ημιμάθειά του, διότι έμαθε στη ζωή του να πλάθει συνομωσίες και παραμύθια και να το παίζει στις συντροφιές του ψαγμένος και δικτυομένος σε υψηλούς κύκλους ... μπας και καταφέρει να αποκρύψει το πόσο χέστης και θρασύδειλος είναι αυτός ο ίδιος!
Ο άνθρωπος που έμαθε να δουλεύει για να ζήσει  και δεν περιμένει να γλύψει τα κόκκαλα που του πετά το καθεστώς στο χώμα ... είναι οπλισμένος με αξιοπρέπεια, αυτοσεβασμό, αυτοκριτική και συνείδηση! Είναι ο Έλληνας που δεν χαραμίζει ούτε το σάλιο του για τους ραγιάδες συμπατριώτες του. Αυτός προτείνει τις απλές λύσεις του προβλήματος, που απαιτούν να διαθέτεις λεβεντιά και ..μεγάλους κοχόνες..!

Τα μεγάλα προβλήματα λύνονται με πολύ απλό τρόπο ...αλλά ριζοσπαστικό!!!
 Ξεχρεώνεσαι μέσα σε ένα μήνα, αφού υπολογιστεί του χρέους το αληθές ... και το φέρνεις  στο απόλυτο μηδέν!
                                                                                                                                                                            Που θα βρεθούν τα χρήματα;  Καταργείς αναδρομικά, από το 1974, την κάθε είδους παραγραφή για τα εγκλήματα κατά του Δημοσίου και των οργανισμών του. Μπαγλαρώνεις αμέσως και τις 30.000 οικογένειες που έκλεψαν τα τελευταία 38 χρόνια κατά μέσο όρο τουλάχιστον 50.000.000 € εκάστη και εισπράττεις τα κλεμμένα. Βάζεις στον κρατικό προϋπολογισμό τα 183 δισ. € (συν τους τόκους) που μας χρωστούν οι γερμανοί και εκδίδεις κατασχετήρια σε όλο τον κόσμο. Επενδύεις στην εξόρυξη και στην εκμετάλευση του ελληνικού ορυκτού πλούτου μόνο από τα ελληνικά χέρια.                             Εξωτερική και αμυντική πολιτική; Το " ανήκουμε στη δύση, στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε" αλλάζει στο..... "Η Ελλάδα είναι οι  Έλληνες και ανήκει στον κυρίαρχο  λαό της". Αυξάνουμε αμέσως στο πολλαπλάσιο  τη δύναμη πυρός των Ε.Δ και προχωράμε σε επιπλέον ....  νέες συμμαχίες. Εξοπλίζουμε τις Ε.Δ και τα Σώματα Ασφαλείας και οργανώνουμε την "παλλαϊκή άμυνα" και εφαρμόζουμε το δόγμα ... " η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα" μαζί με το " οι καλοί λογαριασμοί κανουν τους καλούς φίλους". Άμεση σύλληψη των κατοχικών δυνάμεων και όλων των δοσιλόγων και παραπομπή τους στην ελληνική δικαισύνη.
Συνταγματικό δικαίωμα για κάθε Έλληνα πολίτη από τη γέννησή του και για όλη τη ζωή του: η αξιοπρεπής διαβίωση και περίθαλψη, η παιδεία και η εργασία.
Πρέπει να ξαναγίνει χαρά για μια οικογένεια η γέννηση ενός παιδιού. Τέρμα με τα φροντιστήρια και τα νταβατζιλίκια του κατεστημένου στην Παιδεία, που θα μετατραπεί σε εργοτάξιο της γνώσης και θα εξοπλίζει τους νέους με τα απαραίτητα εφόδια για να μπορέσουν να σταθούν στα δικά τους πόδια και να πορευτούν με αισιοδοξία και επιτυχία στο δρόμο της ζωής. Κατώτατη σύνταξη πάνω από τα όρια της φτώχειας, δηλαδή με τα σημερινά στατιστικά δεδομένα, καθαρά, 675.-€ μηνιαίως. Αξιοπρεπείς μισθούς στους εργαζομένους που θα ανταμείβονται  παραδειγματικά για τις γνώσεις και την παραγωγικότητά τους. Όλη η χώρα θα μετατραπεί σε ένα δημιουργικό εργοτάξιο, όπου το επιχειρείν και το εργάζεσθαι θα διέπεται από ένα νομικό πλαίσιο που θα ισχύει για όλους ανεξαίρετα! Πρέπει να φέρουμε πάλι πίσω όλους τους συμπατριώτες μας που αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν. Οι επιστήμες, η έρευνα, η δημιουργικότητα και η παραγωγή πρέπει να επιστρέψουν στην πατρίδα.           Ποιόν θα πειράξει, αν ρίξουμε τις τιμές στα προϊόντα κατά 50% και πολεμήσουμε την αισχροκέρδεια ή αν προστατεύσουμε την ιδιωτική περιουσία; Η δημιουργία ενός κοινωνικού κράτους δικαίου είναι το ζητούμενο, που θα σέβεται και θα προστατεύει τα παιδιά του. Δεν έχουμε ανάγκη τα χιτλερικά τάγματα εφόδου για να κόψουμε με το νυστέρι την παρανομία και την εγκληματικότητα. ¨Ηρθε ο καιρός να φροντίσουμε έμπρακτα τα θύματα και να τιμωρήσουμε παραδειγματικά τους θύτες τους.

Έχω φιλιδοξίες!
Θέλω να ξαναδώ ανέμελους, χαμογελαστούς  ανθρώπους  στο δρόμο με την ελπίδα ζωγραφισμένη στα μάτια τους που θα νοιώθουν δυνατοί και ικανοί για να ξαναζήσουν το όνειρό τους. Θέλω να ξαναδώ πάλι Έλληνες γύρω μου!

 Εμείς στη "Νέα Φιλική Εταιρεία" έχουμε το όραμα, το πρόγραμμα και τους αποφασισμένους ανθρώπους που θα το υλοποιήσουν. Ούτε δεξιά, ούτε αριστερά και ούτε χιτλερικά αλλά μόνο ελληνικά. Η Ελλάδα είναι οι Έλληνες και ανήκει μόνο στο λαό της! Ας κάνουμε τα λόγια πράξη!

 Μας ενώνει ότι μας χώριζε!

Φιλικός, Πάνος Γιαννακουλόπουλος

 Νέα Φιλική Εταιρεία




Οικονομική βοήθεια: Επειδή νηστικό και άρρωστο αρκούδι δεν χορεύει, χρειαζόμαστε την οικονομική βοήθεια των εχόντων Φίλων μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχουμε ανάγκη ακόμη και ...την "δεκάρα" των χορηγών μας.....!
Όνομα δικαιούχου:   Νέα Φιλική Εταιρεία, 

Τράπεζα Πειραιώς,  Αρ. Λογαριασμού : 5513-058249-322

Για  εμβάσματα από το εξωτερικό:
NEA FILIKI ETERIA
BANK OF PIREOS:  BIC: PIRBGRAA     IBAN: GR19 0172 5130 0055 1305 8249 322


Επικοινωνία: nfeteria@gmail.com    /    nfilikos@web.de
                                 11742 Aθήναι/Κουκάκι, Δημητρακοπούλου 37-39
                                  Τηλ.: 210 922 4149   και 6945 840 577
                                 25009 Καμάρες/Ν. Ερινεός, Τ.Θ. Καμάρες

Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορά στο συγγραφέα και στην πηγή, το ιστολόγιο: www.nea-filiki-eteria.blogspot.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: